VVE glazenwasser

VvE glazenwasser Glazenwasserij Patrick de Groot

Als u voor uw VvE op zoek bent naar een ervaren glazenwasser, dan staat Glazenwasserij Patrick de Groot graag voor u klaar. Met onze professionele glasbewassing technieken zorgen we altijd voor een helder en streeploos resultaat. Als het gaat om een Vereniging van Eigenaren is ook het maken van duidelijke afspraken van groot belang. Zo kunnen afspraken goed op elkaar afgestemd worden.

U kunt van ons dan ook altijd een glasheldere samenwerking verwachten. Als u een glazenwasser zoekt voor een VvE, dan zal dit in veel gevallen gaan om de glasbewassing van een appartementencomplex. Omdat in deze gevallen hoogteverschillen onvermijdelijk zijn, moet een VvE glazenwasser aan een aantal eisen kunnen voldoen. Naast de nodige ervaring en vakmanschap is ook het gebruik van correct materiaal van groot belang.

Als glazenwasser voor een Vereniging van Eigenaren bent u daarom bij Glazenwasserij Patrick de Groot aan het juiste adres. We beschikken over innovatieve schoonmaak technieken waarmee we iedere glasbewassing tot een prachtig eindresultaat kunnen brengen. Natuurlijk mogen een gecertificeerde hoogwerker, hogedrukspuit en het tuckerpole systeem daarbij niet ontbreken.

 

 

Professionele VvE glazenwasser

Als professioneel VvE glazenwasser staat Glazenwasserij Patrick de Groot graag voor u klaar. Op deze manier houdt u uw appartementencomplex representatief en goed onderhouden. Dit is niet alleen belangrijk voor de staat van het pand, maar ook voor de uitstraling naar bezoekers en bewoners. Een wooncomplex van een Vereniging van Eigenaren kenmerkt zich vaak door veel glaswerk.

Hierbij kunt u denken aan de ramen van de algemene ruimten en glas wat zich aan het appartement van de bewoners bevindt. Ook deze ruiten worden blootgesteld aan diverse soorten bevuiling. Hierbij kunt u denken aan stof en zand, maar ook aan uitlaatgassen. Ook weersinvloeden zorgen ervoor dat ramen op den duur vuil worden. Denk hierbij aan vlekken door toedoen van regen, of zand dat door de wind wordt meegevoerd. Hierdoor wordt de lichtinval behoorlijk verminderd. Als professioneel VvE glazenwasser zorgen we altijd voor een prachtig eindresultaat.

Bij Glazenwasserij Patrick de Groot kunt u altijd rekenen op maatwerk. Dat betekent dat we de glasbewassing altijd afstemmen op uw wensen en die van het complex. Zeker voor een Vereniging van Eigenaren is dit een prettige bijkomstigheid. Onze transparante werkwijze ziet u niet alleen terug door het afleveren van vakwerk, maar ook door onze hoogstaande service.

Wilt u meer informatie? Neem contact op