Glas en gevelreiniging

Glas en gevelreiniging bij Glazenwasserij Patrick de Groot

Als u op zoek bent naar professionele glas en gevelreiniging, dan bent u bij Glazenwasserij Patrick de Groot aan het juiste adres. Bij ons kunt u zowel als particulier als bedrijf rekenen op een goede service en een stralend schoon resultaat. Zeker als het om de voorgevel van uw woning of bedrijfspand gaat, is een goed onderhoud van groot belang. Het schoonhouden van het glaswerk én gevelreiniging spelen daarbij een belangrijke rol.

De voor- of buitengevel is in veel gevallen het aanzicht van uw woning, winkelpand of kantoor. Zeker als u met enige regelmaat klanten ontvangt, is een goed verzorgde buitenkant erg belangrijk. Aan de hand van dit beeld wordt immers meer dan eens de eerste indruk gevormd. Bij Glazenwasserij Patrick de Groot verzorgen we dat graag voor u.

Aan de hand van professionele schoonmaak technieken zorgen we voor een streeploos schoon resultaat. Zowel voor de ramen als de voorgevel van uw woning of winkelpand. Ook voor een vakkundige gevelreiniging bent u bij ons van harte welkom. Dit kan aan de hand van een grondige gevelreiniging met hoge druk of het schoonmaken van de dakgoten of gevelbeplating.

 

 

Vakkundige glas en gevelreiniging

Onze ramen en buitengevel worden op veel manieren blootgesteld aan vuil. Dit komt door weersinvloeden, zand, maar ook door uitlaatgassen en toxische stoffen in de lucht. Hierdoor wordt de lichtinval van het glaswerk beperkt en ontstaat er een doffe gloed op het glaswerk. Dit belemmert niet alleen de doorschijning van zonlicht, maar ook het zicht wordt hierdoor behoorlijk beperkt.

Ook de gevel van uw woning of bedrijfspand wordt in de loop van de jaren flink vervuild. Schadelijke stoffen zoals uitlaatgassen vreten zich in de gevel waardoor het gesteente poreus wordt en de gevel zijn natuurlijke schoonheid en kracht verliest. Goed onderhoud en gevelreiniging is daarom van groot belang. Tevens draagt een vakkundige glas en gevelreiniging bij aan de uitstraling van uw woning of winkelpand. Met glas en gevelreiniging van Patrick de Groot bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.

Daarnaast mag u van ons een prima service verwachten en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door onze ruime ervaring en kennis in het vak kunnen we onze glas en gevelreiniging overal toepassen. Doordat we beschikken over een hoogwerker, tuckerpole systeem en andere reinigingstechnieken brengen we iedere glas en gevelreiniging tot een succesvol eindresultaat.

Wilt u meer weten? Neem contact op